Zipwall: ga terug naar de openingspagina
Minder tijd
Opbouw en demontage van een professionele stofafscherming door één persoon in no-time. Snel en eenvoudig te installeren binnen 5 minuten.
Flexibel & uitbreidbaar
Elk onderdeel van het systeem is compatibel met het andere. Het ZipWall systeem past zich flexibel, aan iedere denkbare situatie aan en is willekeurig en onbeperkt uitbreidbaar. Rechte, L- of U-vormige afschermingen, hellende-, hoge-, of systeemplafonds en zelfs op trappen is ZipWall de oplossing.
Mobiel
Het ZipWall systeem is compact en gemaakt van lichtgewicht aluminium. Daardoor gemakkelijk in een solide transport tas mee te nemen naar ieder karwei.
Veilig
Geen ladders, geen steigers, geen hoogwerkers, u blijft met beide voeten veilig op de grond. Risico's door het werken op hoogte zijn uitgesloten.
Professioneel
Met het Zipwall Systeem signaleert u als vakman professionaliteit en aandacht voor het interieur van uw klant.
Minder overlast
Maak stof beheersbaar, en zorg voor minder overlast tijdens uw werkzaamheden. Het systeem voorkomt verspreiding van fijnpoederstof / kwartsstof naar aangrenzende ruimtes en zorgt voor een schonere werkomgeving.
Enthousiaste klanten
Een professioneel optreden en een stofvrije werkomgeving, zorgen voor enthousiaste klanten en een vakkundig imago. Uw klanten worden de ambassadeurs van uw onderneming. Deze effectieve vorm van reclame levert u een voordeelpositie ten opzichte van uw mede aanbieders en is in efficientie niet te overtreffen.
Rendement
Het ZipWall systeem is herbruikbaar, snel opgebouwd en heeft een lange levensduur. U bespaart op montage- en demontagekosten, schoonmaakkosten, voorkomt beschadigingen en dure herstelwerkzaamheden achteraf.
Toegevoegde waarde
Het ZipWall systeem levert u als uitvoerder of aannemer een toegevoegde waarde die onbetaalbaar is. Klanten ervaren dat u zorgvuldiger met hun omgeving omgaat en overlast beperkende maatregelen treft. Dat levert niet alleen een betere verstandhouding op met de gebruikers / bewoners maar ook aanzienlijk meer waardering voor uw werk.
Minder kosten
Stof blijft beperkt tot de ruimte die u met het Zipwall systeem afschermt. Daardoor worden schoonmaakkosten en stofoverlast in aangrenzende ruimtes voorkomen.
Stof beheersbaar
Bij sommige werkzaamheden is stof onvermijdbaar. Als u al stof veroorzaakt zorg er dan voor dat het in ieder geval beheersbaar is.
Geen schade
Met het unieke klemsysteem van ZipWall, bouwt u zonder tape, zonder boren en zonder nieten een professionele stofafscherming en voorkomt beschadigingen aan plafond, wand of vloer. Geen kosten voor dure herstelwerkzaamheden achteraf.
Meer opdrachten
Natuurlijk streeft u naar klanttevredenheid en kent u de meerwaarde van een tevreden klant. Echter, de overtreffende trap die zorgt voor meer mond tot mond reclame en meer opdrachten, is een klant wiens verwachtingen u overtreft.

Telescoopstangen 6,00 m

Art. 1.01.600

Inhoud
2 6,00 m Aluminium telescoopstangen (tot 6,00 m)
2 Opschroefbare drukveren
2 Grip Disks
2 Nylon tuidraadjes

Omschrijving
De 6,00 m telescoopstangen set is ideaal voor elk karwei met een plafondhoogte van 2,10 m tot 6,00 m. Probeer maar eens een 6,00 m hoge scheidingswand te plaatsen met een (trap)ladder! Schier onmogelijk! Maar met de ZipWall® 6,00 m telescoopstangen set kunt u een strakke stofwand opzetten in enkele minuten, zonder met uw voeten van de grond te komen.

De ZipWall® 6,00 m telescoopstangen set wordt ingezet bij commerciële bouwplaatsen zoals winkelcentra, foyers, trappenhuizen en op werplekken met een plafondhoogte tot 6,00 m. Veel aannemers in de utiliteitsbouw hebben verschillende sets om ook bij verspringende plafonds, grote trappenopgangen en in foyers een effectieve stofafscherming te kunnen garanderen. Wanneer u in een van deze situaties een stofafscheiding moet bouwen, is de 6,00 m telescoopstangen set dé oplossing. Kijk hoe het werkt en bekijk de videodemonstratie op deze website.

Meer details
De 6,00 m telescoopstangen zijn uitschuifbaar van 2,10 m tot 6,00 m. Door de opschroefbare drukveer wordt de maximale hoogte met 30 cm verlengt. Daardoor kan dit product worden ingezet bij plafonds tot wel 6,30m. Wanneer de telescoopstangen dichter bij elkaar geplaatst worden zijn 2 of meer mensen nodig om de plastic folie te bevestigen en de stangen op hun plaats te zetten.

De GripDisk™ antislip paalhouders zijn speciaal ontwikkeld voor gladde oppervlaktes en dienen steeds bij zijdelingse druk onder de telescoopstangen te worden ingezet. 2 GripDisk™ antislip paalhouders worden standaard in de set mee geleverd.

De plastic folie is niet inbegrepen. Klik hier voor meer informatie over folies.

SUCCESVOL renoveren in een schone omgeving zonder overlast: dit is de uitvinding die zorgt voor méér opdrachten en minder schadeclaims

Importeur Nederland: Sellco Zipwall: rood blokje Koningstraat 48 Zipwall: Stofvrij werken 5921 BX Tegelen Zipwall: Stofvrij werken Tel.: 077-326 80 72 Zipwall: Stofvrij werken Fax: 077-326 80 74 Zipwall: Stofvrij werken Email: info@zipwall.nl